U
 

Over ons: 

Wij zijn Grond Bemiddeling Nederland. De vastgoedmarkt is constant in beweging, de kansen zijn er altijd, het is alleen de kunst om hier tijdig op in te springen. Wij bieden u de mogelijkheid om uw investering(en) een fundament te geven wat tegen een stootje kan.

De vastgoedmarkt is niet meer wat het geweest is. Kantoorruimten staan leeg, de huizenverkoop is zeer onvoorspelbaar en bij de vastgoedfondsen is het nauwelijks te bepalen welke het beoogde rendement zullen behalen. Om deze redenen hebben een hoop spelers op de vastgoedmarkt het veld verlaten. Grond Bemiddeling Nederland kijkt niet naar de traditionele manier van vastgoedinvesteringen maar denkt out of the box. Het belangrijkste criterium bij het beoordelen van vastgoed is: Is het rendabel? 

Indien een object rendabel gevonden wordt moet er uiteraard gekeken worden in welke mate er risico aanwezig is. Niemand kan in de toekomst kijken, wel kunnen wij door middel van gedegen onderzoek een hoop uitsluiten. Bepaalde dingen zullen wij namelijk altijd nodig hebben, zoals schone lucht en water, energie en grond. Met die gedachte bieden wij een reeks vastgoedobjecten aan welke een uitzonderlijk toekomstperspectief bieden. 

Wind- en zonneernergie zijn ons inmiddels alom bekend. Ook energieneutraal bouwen kennen de meesten inmiddels. Wat minder bekend is zijn alternatieve manieren om water te zuiveren, iets waar buitengebieden uitermate geschikt voor zijn. Zowel de schone energie, energieneutraal bouwen als de waterzuivering hebben één ding gemeen; er is ruimte voor nodig, oftewel grond. Grond die nu nog betaalbaar is maar op basis van marktwerking de komende jaren steeds meer waard zal worden. En dat is nou één van die kansen die wij bedoelen.